Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

UNICCO DINNYE ÍZŰ NIKOTINOS HEVÍTŐRÚD - 1 DOBOZ

1.490 Ft
Nem értékelt
Gyártó: UNICCO
Sárgadinnye ízesítésű nikotinos hevítőrúd

Leírás

Unicco - Sárgadinnye nikotinos hevítőtöltet - Pattintós

Az Sárgadinnye édeskés ízét remekül kiegészíti egy kis menta. Az sárgadinnye ízét a pattintható szűrőbe rejtett aromakapszula tartalmazza, amelyet a használat során bármikor összenyomhat és lényegében akár az elején akár a termék használatána bármely időpontjában előcsalogathat egy egyszerű mozdulattal.

Aroma intenzitására:☆☆☆☆☆

Torokra gyakorolt hatás:☆☆☆

Menta okozta hűsítő hatás:☆☆☆☆

Összetevők: tea, glicerin, víz, közönséges fügekivonat, menta, aroma, 4% nikotinsó

Az Unicco zöldtea és mentaalapú hevítőrudak, hozzáadott nikotinsóval biztosítják a termék nikotin tartalmát. Az unicco nikotinos hevítőrúdjai önmagukban nem használhatóak, csak az erre speciálisan kialakított hevítőkészülékekkel lehet a terméket megfelelően alkalmazni. Az unicco nikotinos hevítőrúdjai, unicco dohánymentes hevítőrúdjai jelenleg Magyarországon hatféle ízben elérhetőek.

Unicco hevítőrudak előnyei:

egyáltalán nem tartalmaznak dohányt egyik unicco hevítőrúd sem
semmiféle nehézfémeket nem tartalmaznak
egyáltalán nincs égés, hamu, nem keletkezik kátrány és nincs büdös szag
körülöttünk lévők esetében nincs passzív dohányzás
unicco termékek minden esetben csak hozzáadott nikotinsót tartalmaznak

Kiszerelés

Minden egyes dobozban 20 darab Unicco gyógynövényalapú hevítőtöltet van, így egy doboz akár 100 percnyi “füstöléshez” elegendő.

Minden kartonban 10 doboz, vagyis 200 szál Unicco töltet van.

Figyelmeztetés

Lenyelve mérgező. Mérgező a víz élővilágára, hosszan tartó károsodás okoz.
LENYELÉS ESETÉN azonnal forduljon orvoshoz.
Kerülni kell az anyagnak a környezetébe való kijutását.
Gyermekek elől elzárva tartandó.
Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: ETTSZ: +36 80 201 499
A TERMÉK CSAK HEVÍTŐKÉSZÜLÉKBE HELYEZVE HASZNÁLHATÓ.
NEM DOHÁNYTERMÉK, NE GYÚJTSA MEG!
CSAK 18 ÉV FELETTIEK ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE FOGYASZTHATJÁK

Gyakran ismétlődő kérdések

Kisebb mértékben káros az Unicco Sárgadinnye hevítőrúd használata, mint a dohányzás?

Igen.

Bár akadnak, akik vitatják a hevítőtechnológiás dohányzás kevesebb kockázatát, de az Unicco hevítőrúdjai egyáltalán nem tartalmaz dohányt, így azok a káros anyagok, amelyek a dohányban találhatóak meg (pl. formaldehid, nehézfémek), nem is tudnak felszabadulni, ezáltal nem tudnak a szervezetbe jutni.

Az Európai Unióban minden ízesített dohánytermék be van tiltva? Az Unicco hevítőrudak miért nem tartoznak bele?

Igen, az Eu-ban, valóban minden ízesített dohányterméket betiltanak, de ez az Unicco esetében nem lényeges mivel az Unicco heítőrudak nem tartoznak a dohánytermékek közé, ezért ez esetben engedélyezett a gyümölcsös íz és a  mentolos ízesítés hozzáadása is.

Minden Unicco hevítőrúd tartalmaz mentolt?

Igen, ez valóban így van. Fontos tudni, hogy minden Unicco hevítőrúd alapját képzi a menta, ezáltal a termékek ízvilága minden esetben a mentol alapíz képzi. De a mentolos íz erőssége ízenként eltérő lehet.

Dohánytermékek közé lehet sorolni az Unicco hevítőrúdjait?

Nem, az Unicco hevítőrudak egyáltalán nem sorolhatók a dohánytermékek közé, mivel semmi esetben sem tartalmaznak dohányt a termékek. Való igaz, hogy az Unicco termékek esetében megtalálhatjuk a nikotint, de a gyártó ezt is nikotinsó hozzáadásával tette meg, nem pedig a dohányból származik. Az Unicco termékek bevizsgálása során a megfelelő hivatalok is letették az állásfoglalásuk amellett, hogy a készítmény nem számít dohányterméknek a nikotin tartalma miatt sem.

Milyen ismertebb hevítő készülékekkel használható az Unicco hevítőrúdjai?

Az Unicco hevítőrudak a jelenleg ismertebb kereskedelemi forgalomban elérhető legtöbb hevítőkészülékkel kompatibilis, ide értve pl. a JLV, Ccobato, a Hitaste, iBuddy, IQOS, iSmod, Cubic, Uwoo. De amennyiben Önnek ettől eltérő készüléke lenne, úgy minden esetben keressen meg minket, hogy ellenőrizni tudjuk a készüléket, és visszajelzést adhassunk azzal kapcsolatban, hogy az adott készülék megfelelő lehet e az Unicco dohánymentes és az Unicco nikotinos hevítőrúdjainak használatához.

Fontos azonban, hogy az Unicco hevítőrudak alkalmazásánál Ön is vegye figyelembe a hevítő készülékekre vonatkozó használati utasítást, melyet a gyártó ad meg a hevítő készülékek mellé.

Az Unicco hevítőrudak besorolása nem esik a jövedéki termékek kategóriájába?

Az Unicco hevítőrudak az ide vonatkozó törvények alapján, melyet 2016. ban tettek közzé a magyar közlönyben, nem tartozik a jövedéki adóval terhelt termékek közé, még abban az esetben sem, ha a termék tartalmaz nikotint, mivel ezt nikotinsóval érk el, és nem pedig a dohányból származik. Mivel maga az Unicco termékek egyáltalán nem tartalmaznak dohányt. Az Unicco termékek mindegyike ezáltal szabadon forgalmazható bárhol és bárki által. Az ide vonatkozó törvény a következő:

“A termék a rendelkezésre álló dokumentáció és az elvégzett vizsgálatok alapján, a jövedéki adóról szóló 2016. évi LXVIII. törvény 3. § (4) bekezdés rendelkezései alapján nem jövedéki termék.” (forrás: NAV Szakértői Intézet vizsgálati jegyzőkönyve)

Hogyan működnek az Unicco hevítődúdjai?

Az Unicco hevítprudak önmagában egyáltalán nem használhatóak, minden esetben az ehhez szükséges és már korábban is felsorolt hevítő készülékek szükségesek ahhoz, hogy a termék a megfelelő módon működjön. A terméket meggyújtani tilos. Vegye egyik kezébe a hevítőrudat a másik kezébe pedig a készüléket. Ezt követően a készülék leírásban foglaltak szerint helyezze be a hevítőrudat a készülékbe, végezze el a hevítéshez szükséges teendőket, és ezt követően már szívhatja is az Ön által kiválasztott Unicco nikotinos, Unicco dohánymentes hevítőrúdjait a megfelelő ízben amit Ön kedvel.

Az Unicco hevítőrúdjai stabil páramennyiséget biztosíthat akár 5-6 percen keresztül is. A gyártó nagy odafigyeléssel fejlesztette ki a terméket, és mindent megtett annak érdekében, hogy a legjobb hőelosztást biztosítsa a termék használata mellett. A Unicco hevítőrudak használata során Ön akár 50-80%-kal is több párát tud felszabadítani a hevítő készülékek alkalmazásával, mint más jelenleg piacon lévő hagyományos dohányt tartalmazó termék esetében.

Mit tegyek ha még nincs az Unicco hevítőrúdhoz szükséges készülékem?

Ez esetben keressen akár egy dohányboltot, ahol ilyen jellegű készüléket árusitanak - magyarországon legismertebb termék az Iqos - vagy tud rendelni számtalan külföldi weboldalról is ilyen jellegű - HNB készüléket. A hnb jelentése ez esetben a heat-not-burn - magyarul hevít és nem éget. A készülékek egyáltalán nem termelnek égésterméket.

Nekem is jó lehet az Unicco nikotinos és az Unocco dohánymentes hevítőrúd?

Amennyiben igazak Önre a következő állítások valamelyike vagy akár mindegyike, akkor az Unicco hevítőrúdjait valóban Önnek találták ki

A lehető legkisebb rizikófaktor mellett szeretne “dohányozni”

Többféle füstmentes és égés nélküli hevítőrudat kipróbált már, de a korábban kipróbált termékeknél Ön karakteresebb ízvilágra vágyik

Több alkalommal is próbálkozott már leszokni a dohányzásról, de sok esetben a nikotin utáni vagy győzött, így egy egészségesebb dohányzást imitáló termékre vágyik, amit még egy darabig használna, és nikotint is tartalmaz.

Nem szívesen teszi ki a körülöte lévő felnőtteket és gyermekeket sem a passzjv dohányzásnak és a kellemetlen szagoknak sem.

Kipróbálta már a többi Magyarországi forgalomban lévő növényi alapú terméket is mint pl CCobato, Healcier, Anita és a Darling de ennél Ön egy karakteresebb ízeket keresne, melyek nikotinnal is elérhetőek.

Elmúltál már 18 éves, és a dohány termékeket egyáltalán nem szeretnéd használni.

Fontos:

Az Unicco hevítőrudak használata csak abban az esetben lehetséges, ha Ön már elmúlt 18 éves, Várandós nők vagy szoptatós anyák esetében a termék használata úgyanúgy tilos mint bármely más termékek esetében is, melyek nikotinmentesek, vagy akár dohány tartalmaznak. Szív- és érrendszervi megbetegedésben szenvedők számára is szintén tilos a termékek alkalmazása, használata.