Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MEDICLEAN ALKOHOLOS KÉZFERTŐTLENÍTŐ SPRAY - 100 ML

1.173 Ft + ÁFA ( 1.490 Ft )
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:db
Cikkszám: KEZ100
Elérhetőség: Előrendelhető
Nem értékelt
Várható szállítás: 2022. december 07.
Gyártó: BIO-HERB KFT.
Vonalkód: 59998885810352
Alkohol tartalmú kézfertőtlenítő gél, mindennapi használatra.

Leírás

MEDICLEAN KÉZFERTŐTLENÍTŐ SPRAY

70%-os alkoholtartalommal!

100 ML

A MediClean alkoholos kézfertőtlenítő gél Magyarországon készülő termék. Mivel hazai gyártmány, így készletünkről azonnal rendelhető, a rendelés során mennyiségi korlátozás nélkül.

A kézfertőtlenítő gél 70%-os alkoholtartalmának köszönhetően kórházi, egészségügyi és háztartási alkalmazás során egyaránt biztonságosan és hatékonyan alkalmazható.

Praktikus méretű kiszerelése lehetővé teszi, hogy a mindennapok során mindig kéznél legyen. Kényelmesen elfér a táskában, zsebben egyaránt.

A MediClean kézfertőtlenítő gél használatával a kórokozók nagy százalékban elpusztíthatók, így a termék kifogástalan kiegészítő eszköze a mindennapi baktériumokkal és vírusokkal szembeni védekezésnek. A készítmény alkalmazásával elpusztíthatja kezéről a vírusokat, baktériumokat és gombákat egyaránt.

kézfertőtlenítő gél

A kézfertőtlenítő gél használata

Mikor célszerű használni a terméket?
 • Használja a készítményt minden alkalommal, mikor olyan tárgyhoz ér fedetlen kezével, melyhez Ön előtt többen is hozzáértek. (Így például tipikusan nyilvános wc, bevásárlás és egyéb hétköznapi ügyintézések során és után.)
   
 • Emellett használja a fertőtlenítőt a kézmosás kiegészítéseként, alapos kézmosás után, minden hazaérkezéskor és étkezések előtt.
   
 • Fertőtlenítse kezét ha zsebkendő híján a kezébe tüsszentett, valamint orrfújások után is.
   
 • Emellett minden egyéb alkalommal, mikor felmerülhet önben a gyanú, hogy keze nem makulátlanul baktériummentes.
   
 • Használja a kézfertőtlenítőt mértékkel. Ne alkalmazza azt szappan helyett. Az alkoholos kézfertőtlenítők funkciója, hogy alternatívát biztosítsanak abban az esetben, ha az illető adott pillanatban nem fér hozzá szappanhoz.
Hogyan kell használni a kézfertőtlenítőt?

Öntsön a tenyerébe egy nagyobb borsónyi adagot a készítményből, majd alaposan kenje be vele a tenyerét, kézfejét, ujjait, figyelve az ujjak közötti zugokra és ujjbegyekre.

A kézfertőtlenítő gél csak közvetlen kontaktus esetén pusztítja el a baktériumokat (ez valamennyi hasonló termékre igaz), ezért ügyeljen rá, hogy kézfeje egész területét érje a zselé.  

A zselé rövid időn belül, nagyjából 15-30 mp-en belül megszárad, addig azonban, míg keze nem lesz teljesen száraz, ne nyúljon semmihez!
A gél magas alkoholtartalmának köszönhetően másodperceken belül eléri a kívánt fertőtlenítő, baktériumölő hatást.

A termék használata után keze teljesen száraz lesz, azon felesleges letörlendő gél-anyag nem marad. A termék nem hagy maga után kellemetlen ragacsos, zsíros érzetet, sem pedig szagot.

Mivel a hatékony fertőtlenítéshez magas alkoholtartalomra van szükség, ezért a zselé rendszeres használata száríthatja a bőrt. Ennek megelőzése érdekében, valamint kezelésére, érdemes a termék alkalmazását követően hidratáló krémet alkalmaznia.

Ha keze szemmel láthatóan is nagyon piszkos, használjon először szappant, vagy tiszta vizet, majd azt követően alkalmazza a gélt.

Figyelmeztetés:

Jó ha tudja! Kizárólag azok a kézfertőtlenítő termékek nyújtanak kellő védelmet a baktériumokkal és vírusokkal szemben, melyek minimum 60%-ban tartalmaznak alkoholt. Attól függetlenül, hogy ezt a terméket választja-e, vagy sem, erre mindenképp érdemes ügyelnie! A MediClean kézfertőtlenítő gél 70%-os alkoholtartalommal bír!

A készítmény kisgyermekek kezébe nem kerülhet. Gyúlékony! Tűzforrástól, közvetlen hőtől távol tartandó. Közelében tilos a dohányzás és a nyílt láng használata. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és a csomagoláson található címkét bemutatni.

Összetevők:
Alcohol
Aqa
Polietilén glikol (PED 400)
Levendula

Származási helye:
EU, Magyarország.

Paraméterek

Kiszerelés 1 üveg / 100 ml
Lejárati dátum - lot szám LOT.: 122135