Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kapcsolat

Cégünket 2013.08.08.-án Szegeden alapítottuk. A cég 2019-ig szegedi székhellyel de budapesti telephellyel üzemelt. Végül 2019. októberében nem már nem csak a telephely, de a székhely is átkerült a 13. kerületbe. Jelenleg a Cégünk székhelyének és telephelyének a pontos címe: 1134. Budapest, Angyalföldi út 5/b - Lion irodaház - f.sz. 2-es iroda. Amennyiben személyesen szeretne meglátogatni minket, úgy ezt minden további nélkül megteheti előre egyeztetett időpontban. A termékátvétel is ezen a helyszínen történik minden munkanap 12:00-15:00 között.

Cégünk több webáruházat is üzemeltet ezen a címen - www.OutletClub.hu, www.BababolOnline.hu, www.MrPotencia.hu és végül de nem utolsó sorban a www.Koronavirus-Ellen.hu-t is.

Kérjük vegye figyelembe az ügyfél fogadási időt, és akár tárgyalás szempontjából, akár személyes átvétel miatt jönne hozzánk, előtte minden esetben érdemes megejtenie egy telefonhívást felént, és időpontot kérni tőlünk, hogy a kiszolgálás, vagy a tárgyalás zökkenőmentes, gyors és zavartalan legyen mindkét fél részéről.