Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GREENBIOTIC FÜRDŐSZOBA TISZTÍTÓSZER - 500 ML

788 Ft + ÁFA ( 1.001 Ft )
Cikkszám: ML098425
Nem értékelt
Gyártó: GREENBIOTIC
Vonalkód: 5999860452058

Leírás

Greenbiotic fürdőszoba tisztítószer 

500ml

A Greenbiotic márka egy veszprémi vállalkozó család büszkesége, akik már közel 30 éve váltják valóra az álmaikat és innovatív ötleteiket az üzleti életben. Mindennél jobban hisznek abban, hogy azzal tehetünk a legegyszerűbben a legtöbbet családunkért és a környzetünkért, ha otthonainkban egy teljesen új, más szemlélettel kezdünk mosni és takarítani. 

A Greenbiotic márka probiotikus technológiával készült termékei ugyanolyan hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, mint hagyományos társaik és hosszantartó tisztaságot hagynak maguk után. A speciális bio felületaktív anyagok biztosítják, hogy ártalmas vegyszerek nélkül érjük el a kívánt tisztaságot, akár takarításról, akár mosásról legyen is szó.

A Greenbiotic célja, hogy minél szélesebb körben ismertessék meg az egészséges baktérium háztartás fontosságát és a vegyszerek nélküli élet előnyeit. A mikroszkópikus élet elnyomása helyett, a minket körülvevő mikrobiom támogatásában hisznek és termékeikkel a természet önfenntartó erejét szeretnék támogatni ezáltal biztosítva a környezet egészségét. 

Természetes összetevőkkel, ÉLETBARÁT módon tisztít és távolítja el a szappanmaradékokat, vízkövet és egyéb szennyeződéseket a fürdőszoba problémás felületeiről.

A Greenbiotic termékekben található BIO felületaktív anyagok amellett, hogy hatékonyan távolítják el a különböző szennyeződéseket, fizikai úton járulnak hozzá az egészséges baktérium háztartás létrejöttéhez.

A Greenbiotic termékcsalád biztonságos családja és hobbi állatai számára és megfelelnek az ÖKO termékekkel szemben támasztott összes feltételnek!

  • Vegán
  • Biológiailag jól lebomló termék
  • Foszfát- és parabén-mentes
  • Klórmentes
  • Pálmaolaj mentes
  • Állatokon nem tesztelt
  • Újrahasznosítható műanyag csomagolás

Összetevők:
Probiotikus eredetű nemionos bio felületaktív anyag <5%, nemionos felületaktív anyag <5%, citromsav, illatanyag.

Használati útmutató: 
Permetezze közvetlenül a fürdőszobai tisztítandó felületre majd egy kis várakozási időt követően törölje le szivaccsal vagy törlőkendővel.
Nem használható savérzékeny felületeken pl. márványon, terrazzo dekor csempén és néhány zománcozott felületen.