Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

FROSCH KONYHAI TISZTÍTÓ SZÓDÁS - 500 ML

1.018 Ft 746 Ft + ÁFA ( 948 Ft )
27%
Menny.:db
Cikkszám: ML093376
Elérhetőség: 92 db raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2023. június 06.
Gyártó: FROSCH
Vonalkód: 4009175149091

Leírás

Frosch konyhai tisztító szódás 

500ml

A Frosch márka 1986-ban jelent meg a környezetbarát termékek között elsőként Németországban. A Frosch a kezdetektől fogva hatékony, az emberi és természeti környezetre veszélytelen, természetes alapanyagokat használ fel a gyártásához. Ez azt jelenti, hogy tisztítószereinkben az aktív mosóhatást kifejtő, úgynevezett felületaktív anyagok növényi alapúak, így biológiailag gyorsan és teljes mértékben lebomlanak. Emellett nem használunk agresszív, és nem biztonságos összetevőket (például foszfátokat). Kizárólag újrahasznosítható anyagokat és 100%-ban újrahasznosított műanyagot használunk a csomagolások előállításához.

Hatékonyan tisztítja a legtöbb lemosható felületet a háztartásban*. Természetes szóda tartalmával eltünteti a zsíros és makacs szennyeződéseket, lerakódásokat.Kellemes illatú. Biztonsággal alkalmazható élelmiszerekkel érintkező felületeken is.

*Ne használja natúr, olajozott vagy viaszolt fa felületeken. Nem alkalmas akril felületek tisztítására. Fényezett felületek esetén először végezzen próbatisztítást egy nem látható helyen.

Alkalmazás:
 Addig forgassa a fúvókát, míg a permetező szimbólum/"ON" felfelé áll. Permetezze rá, hagyja hatni rövid ideig, és nedvesen törölje tisztára, adott esetben egy száraz kendővel polírozza.

Tipp: 
A megfelelő adagolással energia takarítható meg, csökkenthető a vízfogyasztás, valamint a vízszennyezés mértéke.

Összetevők:
 < 5 % anionos felületaktív anyagok, nem ionos felületaktív anyagok, szappan, illatanyagok. 

További összetevők: 
szóda, ételszínezék.