Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CLEANECO SZANITER TISZTÍTÓ - 500 ML

768 Ft + ÁFA ( 975 Ft )
Kiszerelés
Menny.:db
Elérhetőség: 99 db raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. június 15.
Gyártó: CLEANECO
Vonalkód: 5999885256433

Leírás

Cleaneco szaniter tisztító

500 ml

A CLEANECO SZANITERTISZTÍTÓ cukornádból kivont cukortenzid tartalmának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakodásokat.
Alkalmas konyhai és fürdőszobai felhasználásra egyaránt.

Használhatja

  • kerámia zománc,
  • rozsdamentes,
  • inox,
  • műanyag,
  • és üveg felületek, csaptelepek tisztítására, fürdőszobai és konyhai felmosásra is.
  • Alkalmas rozsdamentes, króm anyagból készült liftek tisztítására, napi koszolódáson túl a zsíros szennyeződések, kéznyomok eltávolítására.
  • Oktatási intézményekben krétatáblák tisztítására is javasoljuk.

A mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának eredményeként csaptelepeknek, és az egyéb tisztított felületeknek magas fényt biztosít.

Savakra érzékeny felületek (mészkő, márvány) tisztítására ne használja!

A termékeink gyártásánál felhasznált természetes alapanyagoknak köszönhetően a  munkaoldata a környezetben 98%-ban lebomlik.

Felhasználási javaslat:
Permetezzünk szórófejes palackunkból a tisztítandó felületre, de csak egy kicsit “1 maximum 2 fújás elegendő”, mivel a termékben található cukortenzid és növényi alkohol hatékonyan és gazdaságosan távolítja el a szennyeződéseket a felületekről. A felvitt anyagot öblítse le vízzel, és a felület szárazolás nélkül cseppmentesre szárad. Próbálja ki! Makacsabb szennyeződés esetén hagyja a felvitt anyagot 0,5-1 percig. Óvja környezetét és a kiürült szórófejes palackját ne dobja ki, hanem töltse után “fél áron” a CLEANECO SZANITERTISZTÍTÓ 1l-es utántöltőjével.

  • Felmosáshoz 5l vízhez adjunk 1-2 kupak tisztítószert.
  • A szert szórófejes palackba töltve 20 cm távolságból permetezze a tisztítandó felületre, majd hagyja hatni 0,5-2 percig, ezt követően öblítse le tiszta vízzel, vagy törölje le puha ronggyal. Használat előtt mindig végezzünk próbatisztítást egy kevésbé látható felületen.
  • Krétatáblák tisztításához a szert szórófejes palackból, teljes töménységben, 20 cm távolságból egyenletesen permetezzük fel a felületre, majd fél perces behatási időt követően föntről lefele haladva, vízszintes csíkokban vizes szivaccsal töröljük le.

Figyelmeztetések:
S2 Gyermekek elől elzárandó, S25 kerülni kell a szembejutást.
Ne keverje más tisztító szerrel!
Márvány, mészkő, tűzzománcozott felület tisztítására a tömény szert ne használjuk, mert azt károsíthatja.