Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CCOBATO FEKETE MENTA NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD - 1 DOBOZ

1.490 Ft
Nem értékelt
Gyártó: CCOBATO
Vonalkód: 6972537010231

Elképesztően jeges menta aromával.

Nikotinmentes és dohánymentes hevítőrudacska.

Leírás

CCOBATO FEKETE MENTA NIKOTINMENTES HEVÍTŐRÚD - 1 DOBOZ

Az hevítőrúd fekete menta ízét egy egyszerű pattintással hozhatod elő, és ezt követően élvezheted is a termék karakteres ízélményét..:

Ccobato aromabogyó pattintása

Ccobato hevítőrudak mindegyike nikotinmentes és dohánymentesek. Ezáltal kiváló alternatívája lehet a dohányzás és a nikotin tartalmú termékek heet-ek lecserélésére, leváltására. A CCobato hevítőrudak alapanyaga elsősorban zöldtea és oolong tea, amelyhez egy kis mézet is tettek. Emiatt a már korábbról is ismert Healcier terméknél sokkal kellemesebb aromával és karakteresebb ízzel rendelkezik.

A dohányfüggőségét könnyedén lecserélheti a CCobato hevítőrudakra. A dohányzással ellentétben a gyógynövényes hevítőrudak előnye hogy nincs kellemetlen erős szag, nincs rossz lehelet, nincs erős és kellemetlen ruha szabg, haj szag, bőr szag... ezeken felül még számtalan előnye is lehet ha nem a dohányzáshoz alkalmazott és használt cigarettát szívja.

Egy szónak is száz a vége a CCobato hevítőrudak használata az egyik legjobb alternatívája lehet a büdös és lényegesen károsabb hatásokkal bíró cigarettáknak.

Kiszerelés: 1 doboz / 20 darab

Milyen készülékekkel kompatibilis a CCOBATO?

A jelenleg magyarországi forgalomban lévő dohányhevítő készülékek nagy részével kompatibilis. Jelenleg Magyarországon az IBuddy, IQOS, Glo, QOQ, Ploom Tech hevítő készülékek amik elérhetőek, és ezek mindegyikével használható a CCobato hevítőrudak. Természetesen még számos más készülék is létezik a világon, így amennyiben nem a felsorolt hevítők valamelyikével rendelkezik, úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy utána tudjunk nézni annak, hogy az adott készülék  Amennyiben más készülékkel rendelkezik, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és mi utána nézünk annak, hogy az Ön által használt készülékkel tudja e használni a CCobato termékeket.

Hogyan kell használni a CCobato hevítőrudakat?

Figyelmeztetés

Lenyelve mérgező. Mérgező a víz élővilágára, hosszan tartó károsodás okoz.
LENYELÉS ESETÉN azonnal forduljon orvoshoz.
Kerülni kell az anyagnak a környezetébe való kijutását.
Gyermekek elől elzárva tartandó.
Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: ETTSZ: +36 80 201 499
A TERMÉK CSAK HEVÍTŐKÉSZÜLÉKBE HELYEZVE HASZNÁLHATÓ.
NEM DOHÁNYTERMÉK, NE GYÚJTSA MEG!
CSAK 18 ÉV FELETTIEK ÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE FOGYASZTHATJÁK