Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BRADOLIFE FERTŐTLENÍTŐ FOLYÉKONY SZAPPAN ALOE-VERA - 350 ML

1.449 Ft 770 Ft + ÁFA ( 978 Ft )
47%
Az akció időtartama: 2021. 06. 06. - 2022. 01. 31.
Kiszerelés
1 üveg / 350 ml
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Elérhetőség: 435 db raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2022. január 25.
Gyártó: BRADOLIFE

Leírás

Szerettei egészségének alapja a megfelelő otthoni higiénia. Ehhez olyan terméket kell választania, amely az egész család számára ideális és hatékony védelmet nyújt. Akár a saját tökéletes kéztisztaságáról, akár a teljes családjáéról szeretne gondoskodni, válassza a professzionális színvonalú tisztaságot nyújtó, pumpás kiszerelésű BradoLife fertőtlenítő folyékony szappanokat!

A szakértők fertőtlenítő szappana

Nem szükséges kórházi szintű steril környezetet teremtenie otthonában ahhoz, hogy megelőzze a fertőző betegségeket. A kéztisztaság azonban alapvető feltétele a kórokozók elleni védekezésnek. Ezért az optimális kézhigiénia érdekében a legjobb, ha olyan gyártó termékét választja, aki komoly egészségügyi beszállítói tapasztalatokkal rendelkezik, és olyan kimagaslóan hatékony termék mellett dönt, amelynek fertőtlenítő hatását laboratóriumi vizsgálatok igazolják.

A pumpás kiszerelésű BradoLife fertőtlenítő folyékony szappanok ilyen termékek. Elsősorban az ajánlja a figyelmébe, hogy a Brado termékeket 30 éve kiváló eredményekkel használják az egészségügyben. Ezen tapasztalatokra építve kerültek kifejlesztésre a lakossági felhasználásra optimalizált termékek. Kell-e jobb reklám annál, minthogy a kórházak különböző osztályain gyakran találkozhat Brado termékekkel?

A BradoLife pumpás fertőtlenítő szappan használata

Hosszan tartó és lassú lefolyású betegségektől óvhatja meg magát és szeretteit, ha a BradoLife pumpás folyékony szappannal egy csapásra hatástalanítja a fertőzésveszélyt. Ennek érdekében rögtön mosson kezet meleg vízzel, miután az utcáról, közösségi térből belép az otthonába vagy a munkahelyére.

Akkor is, ha siet, fordítson megfelelő gondot és elegendő időt a kórokozók elleni harcra! A kézmosás optimális időtartama nem a sokaknál átlagosnak mondható 5 másodperc, ami alatt a kezüket gyorsan beszappanozzák, majd pedig sietve leöblítik, hanem legalább fél perc körüli.

A megnyugtató fertőzésmentesség biztosítása során a BradoLife pumpás folyékony szappanok használata olyan megnyugtató otthoni szertartássá válhat, amely hazatéréskor jelzi a környezet megváltozásával járó fokozott figyelmet és igényességet a magánszférája tisztasága iránt.

Azzal, hogy kezünket megtisztítjuk a baktériumoktól, nem csupán önmagunkat védjük meg a leggyakoribb betegségektől (nátha, influenza, különféle bőrbetegségek stb.), hanem velünk együtt élők iránti törődésünket és tiszteletünket is kifejezzük.

Életünknek erre az elhanyagolhatatlanul fontos mozzanatára szakszerű megoldást kínál a BradoLife. Ha biztonságos kézfertőtlenítésre tart igényt, akkor keresse a BradoLife pumpás kiszerelésű fertőtlenítő folyékony szappanokat a higiéniai termékekkel jól felszerelt üzlethálózatokban – vagy érdeklődjön közvetlenül az elérhetőségeinken!

Paraméterek

Illat jellege Aloe-Vera
Lejárati dátum - lot szám 2022.09.
Bőrtípus Normál bőrre